Private lease van Sparta

ZO EENVOUDIG IS PRIVATE LEASE
Private lease kan iets voor jou zijn wanneer je als privépersoon zorgeloos wilt fietsen zonder dat je in één keer veel geld kwijt bent aan een (elektrische) fiets. Het staat voor rijden op een splinternieuwe fiets voor een overzichtelijk vast bedrag per maand. Zo eenvoudig is het. Geen vervelende onverwachte kosten voor bijvoorbeeld onderhoud en reparatie. Gewoon zorgeloos fietsen dus.


Private lease van Sparta


MET PLEZIER OP DE FIETS! ZONDER ZORGEN OF GEDOE

Van huis naar werk, even de stad in voor een boodschap of genieten van de prachtige natuur. Het maakt niet uit waar je fietst. Elke tocht op je elektrische fiets voelt fijn en ontspannen. Tegelijkertijd is het goed voor je gezondheid en de wereld om je heen. Met (private) lease van Sparta blijf je genieten. Voor een vast, betaalbaar bedrag per maand heb je de meest comfortabele (elektrische) fiets. Plus je profiteert van een uitgebreid servicepakket, inclusief onderhoud en reparatie. Heerlijk fietsen zonder zorgen!

U fietst al op een Sparta elektrische lease fiets vanaf €62,- per maand!

Hoe werkt het?

Stap 1. Kies jouw perfecte e-bike
Het doordachte design van Sparta en jij als fietser bepalen samen de ervaring. Wij als dealer kunnen u advies geven over alle technische aspecten van jouw favoriete Sparta. Voor de e-bike die tot in de perfectie matcht met jouw lichaam, lifestyle en je fietsambities of fietsavonturen

Stap 2. Doe eenvoudig de lease aanvraag
Je hebt de e-bike gevonden die aan al jouw eisen voldoet? Vul dan samen met ons (je Sparta dealer) de lease aanvraag in. Hiervoor heb je ook een geldig legitimatiebewijs nodig. Met deze gegevens gaat Sparta Lease in samenwerking met leasemaatschappij Elbuco aan de slag om de aanvraag te beoordelen.

Stap 3. Bevestig je contract
Wanneer je aanvraag is goedgekeurd, ontvang je binnen 2 werkdagen een e-mail. Met daarin het leasecontract met een looptijd van 36 maanden en een betalingsmachtiging. Controleer de voorwaarden en stuur het ondertekende contract digitaal terug. Zo kan het snel gaan.

Stap 4. Begin je nieuwe ervaring
Je bent er bijna. Wanneer je nieuwe (elektrische) fiets bij ons binnen is nemen wij contact met u op om het aflevermoment af te spreken. Op het moment dat u uw fiets heeft, gaat het leasecontract in, dan start ook de eerste betaling van het leasebedrag.

Stap 5. Zorgeloos fietsen
Het genieten is nu begonnen. Na 3 maanden ontvangt u een oproep voor de stelbeurt. Na 12 en 24 maanden fietsen ontvangt u automatisch een oproep per mail voor een onderhoudsbeurt. En is er tussendoor iets versleten of kapot? Neem ook dan contact op met ons (uw Sparta dealer), wij zorgen ervoor dat het gerepareerd wordt. Kostenloos natuurlijk!

Stap 6. Aan het eind van je contract
Drie maanden voor het aflopen van je contract ontvang je een aanbod voor het leasen van een splinternieuwe Sparta fiets. Aan het einde van het contract kan u natuurlijk ook uw goed onderhouden leasefiets voor een aantrekkelijke prijs van ons overnemen. Besluit u dat te doen, dan krijgt u nog 2 jaar gratis garantie op je fiets.

Voor alle modellen van Sparta klik je op deze link: www.sparta.nl/lease/Bij een leasefiets Sparta Lease hoort een all-inclusive service- en onderhoudspakket. Sparta Lease zorgt voor onderhoud en voor reparaties zoals bijvoorbeeld een lekke band of ketting eraf. Mooi geen gedoe dus of vieze handen. Ook de aansprakelijkheid- en diefstalverzekering* zijn geregeld. Na diefstal kun je een nieuw contract afsluiten en schade wordt door je dealer gerepareerd. En als het nodig is, houdt dit servicepakket zelfs in dat je fiets wordt opgehaald binnen de EU.

* Bij diefstal geldt altijd een eigen risico van €50,-. Kun je niet alle originele of geregistreerde sleutels overhandigen, dan zul je de kosten voor diefstal van de fiets zelf moeten betalen. Schade als gevolg van slecht huisvaderschap wordt geheel in rekening gebracht bij de leaserijder.

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Scooternieuws

COVID-19 maatregelen: WERKPLAATS open maar WINKEL dicht

Derks Tweewielers blijft: - Repareren - Halen en brengen van fietsen/scooters - Het leveren van onderdelen (per bezorging)

Zakelijke fiets lease van Qwic & Sparta

Fiets voor een paar euro per maand een elektrische fiets van de zaak! Ook privé dankzij de nieuwe 7% bijtelling regeling

Wat je moet weten over de bandenspanning van je fiets

Waarom is de bandenspanning bij fietsbanden zo belangrijk? Uitsluitend bij een toereikende bandenspanning is een fiets prettig te berijden. Op de straat geldt: hoe hoger de bandenspanning, des te lager is de rolweerstand van de band. Ook het risico op een lekke band neemt af bij een hogere bandenspanning.

Contactgegevens

  • Woerdsestraat 5
  • 6628 KA, Altforst
  • info@derkstweewielers.nl
  • (0487) 54 15 22
  • KvK: 10036940
  • BTW: NL802133769B01
  • IBAN: NL59RABO0112790690

Whatsapp ons

Routebeschrijving


Facebook


Openingstijden

Maandag:  GESLOTEN
Dinsdag:  9.00-18.00 UUR
Woensdag:  9.00-18.00 UUR
Donderdag:  9.00-18.00 UUR
Vrijdag:  9.00-20.00 UUR (tot 19 januari 9.00-18.00 UUR)
Zaterdag:  9.00-12.30 13.00-17.00 UUR
Zondag:  GESLOTEN
 
Na storing WEER TELEFONISCH BEREIKBAAR op het vaste nummer

COVID-19 maatregelen:
WERKPLAATS open - WINKEL dicht - Geen KOOPAVOND

Derks Tweewielers blijft:
- Repareren
- Halen en brengen van fietsen/scooters
- Het leveren van onderdelen (per bezorging)


Financiering